layer

Architectuur

Architectuur staat voor het ontwerpen van nieuwbouw en verbouwing van alle mogelijke projecten: woningen, woningen gecombineerd met een handelsactiviteit, commerciële projecten, industriële projecten, scholen en sportinfrastructuur. Ontwerp van meubilair, kleuradvies en advies omtrent de inrichting wordt U verstrekt door onze binnenhuisarchitecte. Op verzoek maken wij tevens een audit van Uw gebouw of onderdelen ervan en adviseren U omtrent de uit te voeren werken, de kostprijs ervan en zorgen voor de begeleiding van de uitvoering (lastenboeken, meetstaat, prijsaanvraag, oplevering). Wij voeren het logo energiebewust-architect. Tot slot kan U bij ons terecht voor opmaak en indienen van een verkavelingsaanvraag of verkavelingswijziging of een planologisch attest.

layer

Expertisewerk en schattingen

Expertisewerk staat voor bijstand in geval van schade, in het algemeen, aan bouwwerken - wij staan U bij in gerechtsdossiers en verzekeringsdossiers. Voor de syndicus staan wij klaar om advies te geven in verband met uit te voeren herstellingen aan de gebouwen die hij beheert en tevens zorgen wij voor de begeleiding van de uitvoering van deze herstellingswerken.

layer

Ingenieursdiensten

Ingenieursdiensten staat voor advies op het vlak van stabiliteit (beton- en staalconstructies, funderingen) en op het vlak van thermische isolatie en vochtbeheer. Wij hebben tevens de opleiding Fire Safety Engineering gevolgd.

Overlijden zaakvoerder


Met het grootste verdriet melden wij het plotse overlijden van Johan Van Dorpe, zaakvoerder van BVBA Johan Van Dorpe – Architecten – Experten – Ingenieurs, op 24 december 2017.

Zijn medewerkers Sven Quasters en Thomas Huylebroeck volgen de lopende dossiers nu verder op onder leiding van burgerlijk ingenieur-architect Tom Hernalsteen, met wie Johan vaak samenwerkte en bevriend was. Samen leiden zij alles in goede banen en zorgen zij voor een correcte afhandeling van uw dossier.

Met vragen kan u terecht bij Sven en Thomas op het gekende mailadres: van.dorpe.j@skynet.be.

Dank voor uw begrip in deze moeilijke tijden.

11 januari, 2018 Meer blog berichten