layer

Architectuur

Architectuur staat voor het ontwerpen van nieuwbouw en verbouwing van alle mogelijke projecten: woningen, woningen gecombineerd met een handelsactiviteit, commerciële projecten, industriële projecten, scholen en sportinfrastructuur. Ontwerp van meubilair, kleuradvies en advies omtrent de inrichting wordt U verstrekt door onze binnenhuisarchitecte. Op verzoek maken wij tevens een audit van Uw gebouw of onderdelen ervan en adviseren U omtrent de uit te voeren werken, de kostprijs ervan en zorgen voor de begeleiding van de uitvoering (lastenboeken, meetstaat, prijsaanvraag, oplevering). Wij voeren het logo energiebewust-architect. Tot slot kan U bij ons terecht voor opmaak en indienen van een verkavelingsaanvraag of verkavelingswijziging of een planologisch attest.

layer

Expertisewerk en schattingen

Expertisewerk staat voor bijstand in geval van schade, in het algemeen, aan bouwwerken - wij staan U bij in gerechtsdossiers en verzekeringsdossiers. Voor de syndicus staan wij klaar om advies te geven in verband met uit te voeren herstellingen aan de gebouwen die hij beheert en tevens zorgen wij voor de begeleiding van de uitvoering van deze herstellingswerken.

layer

Ingenieursdiensten

Ingenieursdiensten staat voor advies op het vlak van stabiliteit (beton- en staalconstructies, funderingen) en op het vlak van thermische isolatie en vochtbeheer. Wij hebben tevens de opleiding Fire Safety Engineering gevolgd.

Industriegebouw te Nijvel

Verdeelcentrum van Carrefour in Wallonië: er werden magazijnen bijgebouwd voor de verdeling van droge voeding, gekoelde voeding, kantoren, nieuwe portiers-loge. De garage voor de vrachtwagens werd vernieuwd, de laadlokalen voor de heftrucks werden vernieuwd. Een deel van het dak boven de gekoelde magazijnen werd vernieuwd en de wegenis van de volledige site (40.000 m²) werd volledig vernieuwd in fazen vermits de werking van deze site niet kon stilgelegd worden.

De renovatie van het dak van het gebouw leeggoed en de renovatie van gevelbekleding van het gebouw droge voeding werden ook door ons verzorgd.

In een deel van de gebouwen werd de betonnen industrievloer vernieuwd.

Bekijk onze portfolio